Igazgatói karácsony iskolánkban

2014.12.12 17:00

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 03 Tankerületének óvodai, általános és középiskolai intézményvezetői az idei évben (is) iskolánkban tartották közös karácsonyukat.
 

A december 12-én, délután öt órakor kezdődő igazgatói találkozó nem csak a közös karácsonyvárásra adott lehetőséget, hanem a résztvevők köszönthették az intézményt közel 40 éve igazgató Marton Tibornét, aki négy évtizedes pedagógiai és igazgatói pályája után az idén megkezdi nyugdíjas éveit.

 

A közös karácsonyra és Marton Tiborné köszöntésére egybegyűlt tankerületi igazgatók az intézmény - kettős eseményhez méltó módon feldíszített - dísztermében megtekinthették a kollégium és gyermekotthon gyermekeinek műsorát. A műsorban résztvevő gyermekeknek a jelenlevő intézményvezetők karácsonyi ajándékokkal kedveskedtek.

 

Ezt követően Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr és Tamás Ilona tankerületi igazgató asszony köszöntötte Marton Tiborné intézményvezető asszonyt, és átadták részére a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet.

        

A megható perceket követően a vendégek megtekintették az intézmény kollégiumát, gyermekotthonát, amiről elmondható, hogy Marton Tiborné életműveként minden pedagógiai, szakmai és emberi igényt kielégít. 

 

Így advent időszakában jó volt egy kicsit közösen megpihenni, együtt örülni az eredményeknek, emberi és pedagógiai sikereknek, ennek köszönhetően bizakodóan nézhetünk a jövőbe. Marton Tiborné, pedagógiai, vezetői személyes példamutatása erőt és hitet ad az utána jövőknek…