Egészségnap

2019.10.16 08:00
Egészségnap

 

Idén 2. alkalommal rendeztük részben külső helyszínen az egészségnapot. A tavalyi tapasztalatokból kiindulva idén október közepén sokkal kellemesebb környezetben trappolhattunk az erdőben. A felsős évfolyamok és a 3-4. tanak osztály a Hármashatárhegyen vett részt akadályversenyen a Panoráma út bejárásával közel 10 km távolságon. Állomások: Pszichés egészség Szőts Etelka nénivel, Agresszió mentes egészség Pál Gabriella és Csorba Dávid pszichológusok vezetésével, zöldség kóstolás és felismerés csukott szemmel Magos Judit tanárnővel és papírsárkány készítés Molnár - Soós Bernadett tanárnővel. A kirándulás jó hangulatban telt, az állomásokon szépen teljesítettek a csapatok. Nem is volt olyan sok 10 km.

E közben a többi alsó tagozatos osztály iskolán belüli foglalkozásokon vett részt: volt jóga Takács Tünde tanárnő vezetésével, BEE-bot foglalkozás Sasfyné Tompa Anna tanárnővel, gyümölcs-saslik készítés osztályonként, helyes kéz és fogmosásról előadás az ÁNTSZ szakembere vezetésével és végül zenés relaxáció Stein – Kovács Anita tanárnő vezetésével.

Úgy gondolom mindenki kellemesen elfáradt és egy tartalmas napon fejlődhetett az egészséges élet elérése/felépítése irányába. Felnőttként is elgondolkodtató ez a nap.