Speciális Olimpia - Kölyök Sportolók

2019.02.25 10:40

    

Játékos program a Miklós téren

 

A Speciális Olimpia Kölyök Sportoló programja egy inkluzív játékos program 2-7 éves gyermekek számára, mely segítségével a kicsik elemi sportkészségeket – például futás, rúgás, dobás – sajátítanak el. A program a szülők, pedagógusok, gondozók számára lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermekekkel együtt osztozzanak a sportolás adta örömben.

A gyermekek megtanulják, hogyan játsszanak együtt másokkal és fontos készségeket sajátítanak el, mely magát a tanulás folyamatát segíti. Megtanulnak együttműködni, osztozni és iránymutatást követni.

A program szórakoztató módja a fittség megszerzésének. Fontos, hogy a kicsi korukban rávezessük a gyermekeket az egészséges életmódra.

A Kölyök Sportoló program könnyen megszervezhető és minden résztvevő számára szórakoztató. Bárhol lebonyolítható, akár otthon, vagy az iskolában, óvodában, az útmutató és az alapvető eszközök birtokában.

A Kölyök Sportoló program a Speciális Olimpia világába kalauzolja el a gyermekeket és szüleiket.

A gyakorlatok bármilyen képességszinten és inkluzív módon, mind az értelmileg akadályozott, mind az ép gyermekek számára alkalmazhatók.